Rekrutacja 2019/2020

Warunki, tryb oraz terminy rozpoczęcia i zakończenia rekrutacji na studia wyższe stacjonarne i niestacjonarne w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu w roku akademickim 2019/2020:

Uchwała nr 15/2019 Senatu Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej  im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu z dnia 24 kwietnia 2019 r. w sprawie zmiany uchwały nr 45/2018 Senatu Państwowej Wyższej Szkoły  Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu z dnia 19 grudnia 2018 r.  w sprawie warunków, trybu oraz terminu rozpoczęcia i zakończenia rekrutacji na  studia wyższe stacjonarne i niestacjonarne w Państwowej Wyższej Szkole  Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu w roku akademickim 2019/2020


Uchwała nr 45/2018 Senatu Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu z dnia 19 grudnia 2018 w sprawie warunków, trybu oraz terminu rozpoczęcia i zakończenia rekrutacji na studia wyższe stacjonarne i niestacjonarne w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu w roku akademickim 2019/2020

Pobierz (884kB) pdf

Uchwała nr 44/2018 Senatu Państwowej Wyższej Szkoły Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w  Wałbrzychu z dnia 19 grudnia 2018 r. w sprawie zasad przyjmowania na studia w Państwowej Wyższej Szkole Zawodowej im. Angelusa Silesiusa w Wałbrzychu laureatów i finalistów olimpiad stopnia centralnego na lata 2019/2020, 2020/2021, 2021/2022, 2022/2023


Wytworzył: Marcin Lipnik (24 maja 2018)
Opublikował: Edward Szewczak (25 kwietnia 2007, 13:48:42)

Ostatnia zmiana: Marcin Lipnik (10 maja 2019, 10:55:13)
Zmieniono: Aktualizacja treści

rejestr zmian tej informacji »


Liczba odsłon: 4324

wersja do zapisu wersja do druku

W ramach naszej witryny stosujemy pliki cookies w celu świadczenia Państwu usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Państwa urządzeniu końcowym. Możecie Państwo dokonać w każdym czasie zmiany ustawień dotyczących cookies. Więcej szczegółów w naszej Polityce Cookies.

Zamknij